December 23, 2009

Kejohanan Bowling Z0n 21 Sungai Ramal

Metro Point, Kajang, 3 Muharram = 20 Disember (Ahad):

Bagi merapatkan hubungan antara belia setempat Ahli MPKj Zon 21 Sungai Ramal En. Yusof Bachik menganjur pertandingan bowling di Metro Point, Kajang. Menurut En. Yusof, "Inilah julung kali pertandingan sedemikian dijalankan." Menurutnya lagi, "Bagi menjayakan pertandingan ini peruntukan RM5,000 disediakan."

Menurut Saudara Asmandi, selaku Pengarah Program, "Seramai 100 peserta mengambil bahagian. 18 team x 3 orang dari kalangan belia lelaki, 16 team beliawanis x 3, manakala 18 orang peserta veteran secara individu."

Pertandingan berlangsung dari pagi. ADUN Bangi dijemput menyampaikan hadiah jam 12.00 tengahari. Dalam ucapan ringkas ADUN Bangi mengucapkan syabas kepada En. Yusof yang menganjurkan pertandingan. ADUN sukacita kerana difahamkan golongan belia dan beliawanis ini akan meluaskan kegiatan pada masa akan datang kepada kegiatan gotong royong, motivasi, kursus usahawan dan sebagainya. Johan belia dan beliawanis nampaknya dimonopoli oleh perwakilan dari Sungai Ramal Luar, manakala johan bahagian veteran dimenangi oleh En. Yusof Bachik sendiri.

~Acara Penyampaian Hadiah kepada peserta~

~Bergambar kenangan pada akhir majlis sebelum bersurai~

No comments:

Post a Comment